תפריט לאורחי המופעים של מרכז סוזן דלל ינואר-פברואר 2014

כל סועד מוזמן לכוס יין הבית (אדום, לבן או קאווה)

מנות ראשונות למרכז שולחן:

מוגשות עם לחם עם שום בשמן זית.

  1. ליבת חצילים קלויים, טחינה טבעית ורימונים.

  2. קוביות סלק חמצמץ עם בורגול ועלי זעתר.

  3. הטחינה של רג'ינה.

  4. כבד קצוץ.

מנת ביניים מרק היום

מנה עיקרית לבחירה בהגשה אישית לכל סועד:

  1. גולאש הונגרי עם עלי דפנה ותפו"א מוגש עם מג'דרה.

  2. שווארמה הודו מוגש בלחם מרוקאי עם סלט סלסה עגבניות וציפס

  3. סלט לבבות חסה, צנונית ושעועית עם או בלי פרוסות חזה עוף מושחם וצלוי

  4. סופריטוקציצות בקר וטלה בבישול ארוך, קוביות חציל, תפו"א ומנגולד מוגש עם אורז לבן.

  5. מג'דרה אורז ועדשים עם ירקות אפויים, גרגירי חומוס וצנוברים (צמחוני).

  6. שניצל דק עם פתיתים וסלט קצוץ.

בתוספת מחיר:

  1. דג מרוקאי דניס טרי מסורתי מבושל ברוטב פיקנטי ירקות וחומוסים– 20 ₪

  2. מהקצביה נתח של ורד הצלע במשקל 300 גרם מוגש עם רצועות תפו"א בתנור– 45 ₪

  3. סנייה קציצות בקר עשויות בטחינה וירקות במחבת חם עם לאפה בתוספת מג'דרה15 ₪

  4. פילה דיגים דניס אורגני צרוב במחבת עם קונפי עגבניות שרי, שום ועלי תרד30 ₪

קינוח:

  1. שתיה חמהקפה שחור / תה נענע.

  2. עוגות הבית.

מחיר התפריט הינו 99 ש"ח לאדם כולל מע"מ, לא כולל שירות.

התשלום במזומן או בכרטיס אשראי. (דמי שרות במזומן בלבד)

ניתן להזמין קפוצ'ינו חלב סויה או אספרסו במקום השתיה החמה בתוספת 5/7 ₪